uFeel.me
Ще можем ли...
Автор: gerrda,  16 октомври 2010 г. в 18:13 ч.
прочити: 402

Оскъдна ли е в тебе тишината,
в пролуките на бялата ти скръб,
тежи ли ти понякога вината,
в гърдите ти, студена като смърт.


Умееш ли пред мене да си честен,
когато любовта е тънкостенна,
когато само поривът е лесен,
сгъваем в употреба непотребна.


Случайно, ако някак си успеем,
да се разминем, обич непознали,
ще можем ли тогава да живеем
с илюзия, че нещо сме си дали...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me