uFeel.me
Щастливата жена
Автор: MariaY,  29 януари 2012 г. в 17:51 ч.
прочити: 365
Щастливата жена изгрява в обич
и топло се усмихва сутринта.
Да бъде влюбена е светла орис -
в живот, в приятели, във мъж, в мечта.

Щастливата е майка още,
тя вярва в Бог и своите мечти.
И бди над свойта рожба нощем,
запалила в съня ѝ куп звезди.

Щастливата жена е горска фея,
в дъжда не проси сбъдната дъга.
И щастието сбъдва Бог чрез нея,
животът ѝ е миг от вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me