uFeel.me
ЩЕ ГО СЪКРУША!
Автор: tinarosivoice,  1 август 2009 г. в 14:02 ч.
прочити: 279
В жестокото умение
да убия това его
е цялото решение!
Не се загръщам
вече с него...
и не го прегръщам!
Очите си
отворени държа
с лъчите...
Така ще продължа
през маската
на дните.
Подлия му шепот
аз ще заглуша
с гласа божествен!
Душата ще запее!
Ще го съкруша!
И то ще занемее!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me