uFeel.me
СЕГА ЩЕ ВИ ГОВОРЯ ЗА ЛЮБОВ
Автор: violetad,  12 септември 2009 г. в 00:40 ч.
прочити: 432
Сега ще Ви говоря за ЛЮБОВ
(това за мен съвсем не е присъщо)
Живота с нея по- не е суров.
Със сигурност я знаете. Аз също!


КАКВО СИ МИСЛИТЕ Е ЛЮБОВТА?
Хормони бликнали и избуяли чувства!
Но моля Ви, ОМРАЗАТА така
за чувство се брои и с хора блудства.

Не я търсете в многото пари,
във фалша, който е убил душата!
Хей, чичковците с младите "МОМИ"
сами при вас приканвате ЛЪЖАТА!

Тя не умира с първия проблем,
пороя от сълзи не я отнася.
ТЯ, ИСТИНСКАТА е като мехлем
и фалша и лъжата не понася!

Ще я усетите в очите на жена,
прегърнала едничката си рожба.
Ще я познаете в словата на баща,
видял в сина си своята заложба!

Тя гъсто, руйно вино, еликсир,
опиянява и така пленява,
В душата носи само радост, мир
ТЯ, ИСТИНСКАТА ВЕЧНО ОЦЕЛЯВА
!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me