uFeel.me
СЕБЕ СИ ТЪРСЯ ВЪВ ЗДРАЧА
Автор: dobromirpenkov,  28 януари 2012 г. в 19:59 ч.
прочити: 337


Себе си търся аз в здрача,
а себе си все не намирам...
Объркан, понякога плача,
додето аз себе си диря...

Може би някога сам
със стих ще разкъсам аз мрака
и ще видя как някъде там,
самотен, аз себе си чакам...

27.01.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me