uFeel.me
СЪН
Автор: tinarosivoice,  6 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 383
Подадох ти ръце
протегнати сърдечно,
но ти не ги прие-
видя ти се далечно...

А аз смело тръгнах
без тяжест в ръцете
по стъклено стръмно
и с болка в сърцето!..

Ръцете си нарязах
за да стигна горе,
кървя - не забелязах.
Успях! Бог ме води!

От хълма погледнах,
че ти ме следваш!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me