uFeel.me
САМ ПОГУБИХ ТЕ!
Автор: Gambrinus,  29 март 2011 г. в 17:05 ч.
прочити: 398

 

Не питах, а щедро раздавах те:

На всяка поискала –

Частица от теб с любов дарявах.

И в замяна нищо не получавах –

ни частица от друго сърце,

Ни пощада, ни капчица любов.

Но се надявах –

и сам погубих те!

 

Раздавах и усетих, че губя те.

Спрях! Да те опазя опитах се.

Ала ненаситни оказаха се.

С тиха и безизразна жестокост

към теб отново сладостно спускаха се

И безмилостно разкъсаха те –

зверове от алчност освирепели,

от мен изтръгнаха те!

 

Pátek, 25. března 2011.

Madrid, Španělsko.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me