uFeel.me
С високо вдигната глава
Автор: Gigitu,  7 декември 2012 г. в 15:21 ч.
прочити: 454

Сама съм. Ала пак ми е красиво.
Отново вдишвам с пълни гърди.
Отново се усещам отвътре щастлива.
Спокойно ми е, както преди.

Чувствам се уютно в своите си мисли.
Не изпитвам нужда да ги споделя.
Тревогите в ума ми май са си отишли
и с високо вдигната глава вървя.

Вятъра докосвам с длани.
Сякаш мога да го уловя!
Излекувани са всички рани.
Жаждата успях да утоля.

Не усещам студ! Няма я умората!
С нови сили към върха поех.
Каквото щат да мислят хората-
аз съм по пътя към своя успех!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me