uFeel.me
С твоя Господ
Автор: oriola,  25 юли 2011 г. в 11:37 ч.
прочити: 337

Почни първо ти, а пък аз ще те слушам.
Проблеми излей, страхове.
Пред мен изповядай най-тайните болки,
дошли от самото сърце.

И ето, разбирам, че ти си различен
по вяра, по мисли дори,
но въпреки туй те приемам със обич -
тъй, сякаш че брат си ми ти.

След туй ще усетим във себе си Господ,
ще чуем и Божия глас:
„Щом двама сте в Моето Име събрани,
То, знайте, сред вас съм и Аз\".

  
 
                                                       24.ХІ.2001 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me