uFeel.me
С последното тайнство
Автор: joysis,  23 юни 2012 г. в 19:10 ч.
прочити: 180

Далече, далече към Райския кът

душата пътува, оставила тялото.

Стаила умора от земния път

въздъхва с надежда, попила в овала                        

 

Стопяваща  айсберг от минали дни,

докоснала струни на пролетна арфа,

фотони събира, златиста блести

 и смисъл намира в небесната гара.

 

На облаче стъпи ли, взира се с трепет

в любимите хора, дарили я с обич.

Но вярва, че горе е също потребна,

щом Бог я отвежда от мястото лобно.

 

Високо в небето е вече щастлива,

спокойна и силна с дъха на звездите.

Одеждите нови безкрай  отиват.

С последното тайнство душата полита.

 

Радостина Драгоева

29 април 2012 г.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me