uFeel.me
С отворени очи
Автор: uragannnn,  6 юли 2011 г. в 13:00 ч.
прочити: 175
С отворени очи

Избирам простото щастие,
от чисти душа и сърце,
презирайки сложното \"щастие\",
от мръсни дела и ръце...

01. 07. 2011 г.

Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me