uFeel.me
С НЕОБЯСНИМИЯ ДЪЖД
Автор: tinarosivoice,  23 юни 2009 г. в 23:28 ч.
прочити: 281
Дълга умора в лице на дете,
пораснало в тяло на мъж,
а силните му ръце -
издигнати клони за дъжд...
молитвено правят жест,
възторжени в своя протест...
Очите му търсят небето
след десет години изгнание
спасителното за детето
донесло към Бога признание...
Блесва светкавица бяла,
плисва така изведнъж
лумва кръвта закипяла
с необяснимия дъжд!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me