uFeel.me
Родство
Автор: veleka,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 492
Светът понякога изглежда черно - бял
макар зебрите да са далеч в саваните!

Лешоядите на времето кръжат над думите ми
и ги ловят за археологическа присъда!

Парченца стъкла се смесват с пясъка
в общият си спомен за звезда!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me