uFeel.me
Рисувам тишина
Автор: MariaY,  2 февруари 2012 г. в 23:12 ч.
прочити: 294
Тихо е и снежно е в душата ми,
досущ като премръзнал февруари в храм.
Тихо е - безсмъртно тихо в мислите.
Вали. Вали красива споделеност там,

където тази моя чиста зимност
преражда истината в самота.
Сама съм. Себе си. До своя бялост.
И скрежно се рисувам в тишина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me