uFeel.me
Река съм
Автор: tanq_mezeva,  4 март 2011 г. в 08:16 ч.
прочити: 751
Аз никому и нищо не дължа.
Не съм и вещ. Просто съм си ничия.
Свободно непокорна съм река,
преливаща от хиляди различия.

Ту бистра и спокойна - бял сатен,
копринено докосваща брега ти,
от чара чудодеен запленен, 
разцъфващо уханен е деня ти.

А друг път съм завихрен водоскок,
заливаща до пакостност тревите.
Тийнейджърски превръщам се в поток,
бълбукащо усмихвам и звездите.

Решила днес... каква да съм река,
пак хуквам устремена към морето, 
привличащо ме с блян и красота,
за мене укротило ветровете.

Аз никому и нищо не дължа.
Любов приемам и любов дарявам.
Река съм пълноводна. Да, жена!
Избрала слънцето да отразявам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me