uFeel.me
Рефрен
Автор: feia,  27 юли 2011 г. в 07:58 ч.
прочити: 299
Съкровен и свят рефрен
на невинност ме обрича.
Някъде дълбоко в мен
броди странното момиче.

То открива своя път
във духовната вселена.
Чувствата - слънца трептят
с чудна вяра озарени.

Пътят му е осветен -
може само да обича.
Някъде дълбоко в мен
пее странното момиче...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me