uFeel.me
Разцепих се на две по двадесет и пет
Автор: pavli,  13 юли 2013 г. в 00:02 ч.
прочити: 1310

Наострям уши, някой ми вика: „Поспрú!”
Това мое вътрешно „Аз”... Все ме оспорва!
Слушам сърцето, но ме стряска: „Мислú!”
Поемам си дъх и хващам посока нагоре...

Препускам лудо рачешко... Не знам умора.
Опитвам в шепичката сънища да задържа,
а спомените мили кътам в джоба...
Но гледам към мечтите на върха!

Така е вече точно години петдесет...
А детето в мен не иска да пораства...
Избирам да съм все на двадесет и пет!
И в очите усмивка само да ми пасва.
                                         
                                            © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me