uFeel.me
Размисъл
Автор: jojuniar,  7 юли 2013 г. в 21:43 ч.
прочити: 419
Защо живея във заблуда
или съм вече просто луда,
макар да чувствам всичко ясно
непрестанно виждам се на тясно.

Дали от вечни задължения,
дали от смътни въжделения,
изпадам сякаш в безтегловност
и с усета за някаква виновност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me