uFeel.me
Раждането на един стих
Автор: uragannnn,  15 февруари 2012 г. в 11:18 ч.
прочити: 236
Първа контракция...

...В поетичните успехи,
не важат пари и слава,
а сърдечните утехи,
които авторът дарява...


Втора контракция...


... В поетичните успехи,
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи,
главни винаги остават...


Трета контракция...


... В поетичността успеха,
бавна ще докара слава,
но на личността утеха,
главна гара все остава...



Четвърта контракция...


...В поетичните успехи,
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи,
главни гари си остават...


Подразбрано...



11. 02. 2012 г.

14,10 -- 14, 50 часа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me