uFeel.me
Разговор за баланса
Автор: tanq_mezeva,  19 март 2011 г. в 12:21 ч.
прочити: 531
Поредна дълга  нощ... за тежък размисъл,
кое е ценното в един живот.
Дали в идеята,  че има замисъл
или пък да дарява със любов.

Дали да се превърнем във радетели
за истинна защита  на честта,
или пък да подтискаме стремежа си
и борбения порив над злостта.

Дали безстрашно да поемем шпагата,
изправени открито пред врага,
или смирено да приемем сагата -
битуване с приведена  глава.

Поредна тежка нощ... за дълъг разговор,
провеждан пак със същностното Аз,
въпроси с отговори - сключен договор
с душата... за мечтания баланс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me