uFeel.me
Раздвоение
Автор: pavli,  27 юни 2009 г. в 11:12 ч.
прочити: 2261
Раздвоение, защо си ми необходимо!?
Изпълваш всички клетки и хормони...
Не се ли бориш с чувство мнимо?
Или пък - със повтарящи сезони?

Ти втурваш се и ме раздираш!
А после свиваш се във ъгъла...
Открехваш тайни и въздигаш
душата ми премръзнала...

Не търсиш ли напразно смисъла,
любимо мое раздвоение?
Поемай свойте рискове,
не чакай плахо одобрение!

Не искаш ли от мене много -
преображения, молби и липси!?
Не ме лишавай от възторга
да бъда смела, истинска!

                              © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me