uFeel.me
Разбирахме нещата
Автор: deyan_sashev,  8 ноември 2008 г. в 19:54 ч.
прочити: 346
Сами в самотата,
утъпкани като тревата
разбирахме нещата
в празната им пълнота.
Ядосани, усмихнати, разбити
прескачахме наивно
своите лимити.
Рисувахме мечти изтрити
на фона на смеха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me