uFeel.me
Разбъркани мисли
Автор: pavli,  4 февруари 2013 г. в 11:48 ч.
прочити: 1371

Живот мой – фотоколаж неумел,
какво още от мен не си взел?
Радост, утеха ли, желание смътно
или сподавено дихание крайпътно?

Отново ме спря на голям кръстопът.
Но как да избера най-верния път?
Побързай! Подскажи ми! Побутни ме!
Не разрешавай на болката да ме срине!

Как строго си ме хванал натясно.
А искам аз – да препускам бясно!
Да ме допуснеш на огряната сцена,
да усетя мощта на цяла вселена!

Не ми разрешаваш да ти крясна,
да направим смело сделка ясна.
Само ме оставяш да се надявам
и мечтите си да възпявам…

Обсадена от разбъркани мисли,
с тишината споря ли, споря…
Вече не знам дори какво искам…
Но гледам в просторите!

Живот мой – неубедителен,
направлявай душата ми, изкусителю!
Покажи ми пътя оздравителен!
Още съм цяла, тук и сега, спасителю!


                                         © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me