uFeel.me
Равновесие
Автор: pavli,  22 ноември 2009 г. в 09:02 ч.
прочити: 2206
Непрекъснато търся равновесие
между времето и себе си…
Времето натрупва… мисли…
като раздиплена вода…
(Не им давам да застояват…)
Капките на бързея в мен
оповестяват гонг
за поредното прозрение…
В тайнопис се плете диалогът ни…
(да разсъмва в следите ни…)
Няма как да обримчи душата ми…
Вярвам - времето ще разреши
да добрувам със своите старини…

                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me