uFeel.me
Равносметка
Автор: takahaka,  18 януари 2013 г. в 08:54 ч.
прочити: 283

Живот в кутия

а мечтите ни навън.

Дали сме от ония

живели като в сън?

 

В себе си затворени, 

бавно времето изтича.

С дупките отворени-

душа през тях занича.

 

Последвало я тялото.

Предела си достигнали.

За жалост овехтялото.

Мечтите не постигнали...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me