uFeel.me
Равносметка
Автор: himik,  12 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 263


Отминаха в небитието дните ми...
изпълнени с младежки плам и чувствени слова,
посипаха се с бял прашец косите ми
и бръчки впиха пипалата си във моята снага.

Но вперил взор назад във времето
на спомените се отдавам без тъга
и търся своя брод през бремето
посрещайки с усмивка старостта.

Отново преоткривам всеки божи ден
изпълнен със предчувствия в душата
и взирам се в лицата на хората край мен
тълкувайки следите на съдбата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me