uFeel.me
Равносметка /реквием за човека/
Автор: Borisov,  2 август 2012 г. в 08:51 ч.
прочити: 175

Опитваме да пием от мъдростта

на глътки малки и плахи

и вечно сме жадни, със суха уста

заобиколени от пълните чаши.

 

Вечно загледани в другите

сме лишени да виждаме себе си

и доброволно затворили очи във черупката,

за да не бъдем на никой свидетели.

 

Нашите пламенни, любовни или лъжливи слова

са като дима от зимния комин,

който безшумно излиза в нощта

и не оставя стъпки в партината.

 

С тихи стъпки вървим по пясъка,

а вълните измиват следите ни крехки.

Оставаме само спомени, които вятъра

разнася както пощальона носи ни вчерашни вести.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me