uFeel.me
РОЗОВО И СИВО
Автор: tinarosivoice,  27 август 2009 г. в 10:45 ч.
прочити: 402
Животът
не е розово понятие!
Животът е борба
и всекиму разпятие...
но затова,
да бъдем в розово понякога
със сиво в съчетание -
това е красота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me