uFeel.me
РАЗРУХА
Автор: yuliya2006,  16 април 2013 г. в 07:49 ч.
прочити: 264
Каква разруха!
Двора запустял,
керемидите ги няма,
гредореда само оцелял.

Врата отворена,
съдове по пода.
Дюшек увиснал-
на леглото оцелял.

Каква разруха!
А помня детството-
беседката с бръшлян,
и детски смях,възторг.

И бабата я помня,
усмихната, добра.
Протегнала ръка-
с хляб и чубрица-мечта.

05.10.2012
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me