uFeel.me
РАЗПРОДАЖБА
Автор: galenavyrbeva,  14 декември 2011 г. в 11:44 ч.
прочити: 246

РАЗПРОДАЖБА

 

 За искрените думи има глоба,

лъжи и хули днес са с намаление.

На безценица продават даже злоба,

с бонус- ресто- пръст на обвинение.

 

Недей да късаш бързо етикета

на модна къща „ Трябва да си гаден”,

че шепнат тихо- това ти бил късметът,

от доброто ще останеш гол и гладен.

 

Вложиш ли за миг в надежди, чувства,

казват, ще потънеш в дълг и робство.

 Бъди студен, безличен с маска чужда,

обичта дори-- въпрос е на удобство.

 

Съчувствието не е на промоция,

доброто смачква пътя на прогреса.

На мода е жестоката амбиция,

 на лицемерието, фалша, интереса.

 

Днес маскината фабрика откриха,

най- евтини са завистта, лъжите.

Страсти и раздори там изпиха

и последната сълза- искра в очите.

 

И вещаят подигравки, жлъчен смях,

под маска на посредственост и слабост.

Силата премазана на прах,

се разпиля като последен миг от младост.

 

14.12.11 г.

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me