uFeel.me
РАЗПЛАТА
Автор: MARIYANA,  18 декември 2009 г. в 18:21 ч.
прочити: 850
Дали обичаме когато с думи тежки
премазваме очи пропили болка?!
Дали съзнаваме прибързаните грешки,
или си казваме:Какво пък толкова?!

Дали си тръгваме от някъде доволни,
че ще изтрием с алкохола спомена?!
Че чувството с карфичка сме заболи
в тефтерче - с катинар затворено?!

Дали заспиваме с усмивка знаейки,
че някой там навън ни чака,
че тясна му се вижда стаята
и търси ласките ни в мрака!?

Дали се чувстваме богоизбрани,
когато с лекота любов прокуждаме?!
Когато в нечие сърце копаем рани
и воплите му в сън не ни събуждат?!

Дали сме чували,че има и разплата?!
Че някой ден местата се обръщат?! -
Бездушния в прахта пълзи разплакан
от любовта, която има да му връща!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me