uFeel.me
РАЗПАЛВАЙ КЛАДАТА
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 13:41 ч.
прочити: 425
Като скъп парфюм със дъх на лято
ухае окосената трева.

Праха отмила след немирен вятър,
остава бистра капката вода.

В горещо пладне резен ми поднасяш
от пай "любовен" - с плънка от лъжи...

Разпалвай кладата - не искам вече
в гърдите камък леден да тежи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me