uFeel.me
РАЗМИСЛИ
Автор: kremi1983,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1284

НАДЕЖДА, ОЦЕЛЯВАНЕ, ПРОГРЕС -

ТОВА Е ВСИЧКО ЗА КОЕТО МИСЛИМ ДНЕС.

СВЕТЪТ ОБЪРКА СЕ, СВЕТЪТ ПРОПАДНА

ТАКА РЕШИХМЕ НИЕ С МИСЪЛ ХЛАДНА.

НО ЧУВСТВАТА ДАЛЕЧЕ СА ОТ МИСЪЛТА,

ЕДВА ЛИ НАС ВЪЛНУВА НИ СВЕТА.

НА ЕГОТО РОБУВАМЕ СИ ПАК,

С ДУШИ ИЗПЪЛНЕНИ С МРАК.

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА НИКОЙ ДРУГ,

\'КАКВО ПЪК ЛОШО\' - МИСЛИМ ИМА ТУК,

ЧЕ ГРИЖИ МНОГО ИМАЛ СИ СЪСЕДА,

СЪС ЗЛОБНА РАДОСТ ВСЕКИ Е ГОТОВ ДА ГЛЕДА.

ЗАЩО ЧОВЕШКОТО В НАС БЛЕДНЕЕ?

ЗАЩО В ДУШАТА ПЛАМЪКЪТ СИВЕЕ?

НИМА В ПЕПЕЛ ВСИЧКО ЩЕ ПРЕВЪРНЕМ,

НИМА В ПАРИ МЕЧТИТЕ ЩЕ ОБЪРНЕМ?

ТА АКО В ПЪТЯ СИ ОБЪРНЕМ СЕ НАЗАД,

КАКВО ДОБРО ОТ НАС ОСТАВА В ТОЗИ СВЯТ?

НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТОЗИ ПЪТ,

ПО КОЙТО ЛОШИ ЧУВСТВА НЯМА ДА НИ СПРАТ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me