uFeel.me
РАЗМИСЛИ
Автор: Lidis,  14 септември 2011 г. в 03:07 ч.
прочити: 265
       Размисли

Сърцето ми е побеляло-
кръвта ми от него избягала,
сегашно се с бъдеще сляло
съдбата- нишани наслагала.

Далече във минало отлетяло,
душата за теб съм залагала
с кахъри за щяло-нещяло
все на сърцето съм  слагала.

Отдавна не сме цяло
и любовта е избягала
явно, сърцето не е разбрало,
иначе би спряло...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me