uFeel.me
РАЗМИСЪЛ
Автор: maska,  14 юни 2010 г. в 23:41 ч.
прочити: 151
В тоя век както сме се разбързали,    
надуваме клаксоните нервно и пронизително;
не чуваме звъна на сърдечните си почуквания 
и животът спира до брега-така нелепо е и
унизително.

Тровим се от дима на самоопиянението,
забравяме на живота жестоките поуки, 
всеки ден изгубваме по едно сражение
и не забелязваме по душата си раните от
куршумите.

Но все пак зная, че в тая вихрушка-
на раждане, любови, раздели, умиране-
носим винаги със себе си надежда скрита,
воюваме за нея и със нея ни зариват.

И виждам предизвикателството на дърветата,
беззащитно голи-през зимата и птиците са
отлитнали;
ние ги горим, сечем, изкореняваме,
ала семената им отдавна вече са поникнали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me