uFeel.me
РАЗЛИЧНА
Автор: Anahid,  7 октомври 2012 г. в 12:15 ч.
прочити: 291

Будилникът подгонва тишината.
Настойчиво напомня за часа.
Прокраднали се сенки по стената
пролазват и безформени растат.


Денят е тук. Пореден и известен.
Паважът вън е пак един и същ.
Ухае въздухът на диви кестени,
а облаците бременни са с дъжд.


Прекрачвам прага. Улицата стара
повежда в същия утъпкан път.
Във прашното око на светофара
се вглежда ежедневно-сив светът.


Изпраща есента последни птици.
Звучи прощалният им многоглас.
И този ден на другите прилича…
Различна само станала съм аз…


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me