uFeel.me
РАНИ
Автор: Petunia,  26 септември 2010 г. в 12:45 ч.
прочити: 487

Годините не заличават раните,
а трупат върху тях по-нови...
В изгребаната ми душа - на дъното,
умрели са мечтите ми - отровени.
Със сърпа си
                  смъртта
                           съсича
                                   смисъла
на спомените,  правили ме весела.
И казаното вече е изписано...
Любимите ми същества-далеч отнесени.
Знам, трудно е със думи да разкажа
как тъжни са безкрайните ми вечери;
как раните превръщат се в проказа,
разлагаща сърцето ми обречено.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me