uFeel.me
QUO VADIS?
Автор: Gambrinus,  9 март 2011 г. в 14:40 ч.
прочити: 335

QUO VADIS ?

 

Удряха ме,

Събаряха ме –

Събирах сили

И пак продължавах!

 

Лъгаха ме,

Използваха ме –

Събирах сили

И пак продължавах!

 

Мразеха ме,

Ограбваха ме –

Събирах сили

И пак продължавах!

 

Предаваха ме,

Унижаваха ме –

Събирах сили

И пак продължавах!

 

Нараняваха ме,

Изоставяха ме

Събирах сили

И пак продължавах!

 

Умориха ме,

Състариха ме –

Събирам сили

И пак продължавам!

 

Но срещу кого продължавам?

И къде и срещу какво отивам?

 

Sobota, 5. března 2011.

Křivoklát.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me