uFeel.me
Пустош
Автор: tsofa,  6 февруари 2012 г. в 09:07 ч.
прочити: 329
Из цикъла \"ГлавобОдилки\"

Дълъг, стръмен, снежен склон
в слънчев и безветрен ден,
който, без добър резон,
е от детска глъч лишен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me