uFeel.me
Птиците умират сами...
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 381
Живот.
Живота не е лесен.
Това, което някои рисуват
с розови боички,
не може
и не е живот от всички.
Това живот ли е?
На оковани в клетка птички...
Живот.
Живота не е лесен...
Той просто е последен стон
от птича песен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me