uFeel.me
Прозрения
Автор: tanq_mezeva,  9 януари 2010 г. в 02:17 ч.
прочити: 661
Да се събудиш трудно, след  кошмар
развихрил се в самия тебе.
Илюзии погрешни надживял,
със сенките извадени на светло.

В очите да погледнеш същността.
Сили да откриеш за...  усмивка.
То значи, че открил си радостта,
изхвърляйки лустросана обвивка.

Израснал със поредния урок...
след кризата ти, идва и прозрение.
Душата... енергиен бял поток,
прекъснеш ли го, няма изцеление.

Но трябват топлина и светлина.
Вяра нужна е, да  се съвземеш
от  тъмното на  другата страна,
себе си  изцяло да приемеш.

Че силен си, дори във слабостта,
признавайки открито лудостта си.
Обичаш ли на глас и  без  вина,
докосваш се за миг до мъдростта си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me