uFeel.me
Прозаично от болката роден
Автор: CHAR,  15 януари 2013 г. в 01:56 ч.
прочити: 427

 
родство ти мръсно и живот
бъди проклет
ако те стигна
ще те удуша
със голите си
но безмилостни ръце

съдба ти мръсна и живот
за какво си даден
като без теб
се чувствам все по-сигурно
нетленен
неудовлетворен
и безболезнен

не мога да съм благ
а съм ти гневен
защо ли никога
не съм ти драг
без да съм те просълзил
или разплакал
животе дребен
кърмата на вълчица сукал
ти си с малка буква
дори така да е
само за мен

не трябват тук
културни изрази
защото си неумолим
карма ти мръсна
ти живот проклет
пълен с болка
като от безверен
нечовешки род
 
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me