uFeel.me
Противоречиво
Автор: lotosooka,  8 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 373
В съня си щом си буден
В мълчанието си щом крещиш
На върха на щастието-погубен
в ръжда обсипан,а блестиш

Щом си направил грешка,но не си прощаваш
Криеш себе си,а всъщност се издаваш
Не ти е достатъчно да се извиняваш
Усещащ как безвъзвратно полудяваш

Не се страхувай,а смей се!
Ти просто човек си
по своя път неотклонно върви
Върви!Мечтите си сбъдни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me