uFeel.me
Противопоставяне... завинаги
Автор: pavli,  27 март 2013 г. в 20:23 ч.
прочити: 1354

 

Кратка целувка – дълго усещане.

Внезапна мисъл – загнездено чувство.

Моментна слабост – съдбовно объркване.

                                     
                                                     © Павлина Петрова

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me