uFeel.me
Просто…
Автор: pavli,  30 юли 2011 г. в 15:29 ч.
прочити: 1544

 Докосвам се до вечността...
Изплитам своите пътеки...
Сезон красив на младостта
през мен минава, за да свети... 

Нямам време за въздишки.
Нямам време да пълнея.
Нямам време за почивки.
Просто... случвам се  –  живея!

Пиша своята жива следа
по листи, изпълнени с рими.
Споделям с вас моя свят –
да сме всички здрави и живи!

                                                © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me