uFeel.me
Просто АЗ...
Автор: nel88,  19 ноември 2008 г. в 20:38 ч.
прочити: 343
Не искам много, искам всичко!
Не искам мъж, но искам теб!
Не съм прекрасна и чаровна!
Не съм безгрешна, просто съм човек!

Не търся смисъл, но логично мисля
свободна съм, но търся любовта
в този свят за истина се боря,
но пак излъгана съм след това!

Не чакам нищо, но очаквам чудеса
не правя смислени неща
животът ми е пълен безпорядък,
но за това наричат ме жена!!!

Не мога да бъда щастлива
доволна, смирена, добра
и не така се чувствам жива
сред много хора, но сама...

Не бързам, но време не стига
и не виждам аз изход сега
аз на себе си вярна ще бъда
неразбрана от всички в света...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me