uFeel.me
Прошка за доверие
Автор: tanq_mezeva,  24 октомври 2011 г. в 16:11 ч.
прочити: 684
Тежат ни неизречените мисли.
Тегнат необмислени слова.
Изцапани със кал, душите чисти
стигмират с черен белег същността.

И този белег стяга като примка.
Без въздух колабира любовта.
В живота си, изпуснатата бримка
съшиваме  с илюзии  в нощта.

Заровили ножовете дълбоко,
захвърлили наужким горестта
прощаваме, но с поглед от високо
презрително поглеждаме света.

Забравяме, че смъртни сме и носим
кръста` си към Голготата сега,
но с прошката от други да изпросим,
доверие за нас във вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me