uFeel.me
Пробуждане
Автор: pavli,  30 август 2009 г. в 18:29 ч.
прочити: 2096
Нощ...
Тихо ли?!
Навън вие бездомно куче,
пропищява аларма на кола,
шумен смях в младежка компания...
с пиянски акценти...
И моята душа крещи...
Никой не я чува...
Тази нощ сънят ми
се готви за премиера.
Аз съм и актьор, и зрител...
(Докога ще се раздвоявам?!)
След спектакъла - обновена -
достигам границата
на събуждането...
Пред мен са просторите... 

                                      © Павлина Петрова



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me