uFeel.me
Приятелска ръка
Автор: kemi,  28 декември 2008 г. в 12:36 ч.
прочити: 522

Понякога ти става много мъчно,

понякога обзема те тъга

и някак си е страшно нужна

една приятелска ръка.

 

Понякога се радваш до забрава,

понякога от щастие крещиш,

но нужно е дори тогава

да има с кой да споделиш.

 

 

28.12.08г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me