uFeel.me
Приятелите са...
Автор: milyty,  10 април 2009 г. в 14:14 ч.
прочити: 389
... за да се вгледаш в себеподобието си,
да откриеш неговите добродетели,
да ги отразиш във себе си,
да станете подобни,
дори във грешките отровни.
За това са ти добри приятели,
да ги откриваш после в себе си.
Да оставят спомена за дните,
в които се делил мечтите.
Да отнемаш от чужда идентичност,
за да подобряваш свойта личност.
Защото сам човек е слаб,
да оцелее в този свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me